3d Basketball Field​​​ foto

Een voor "middag" (meestal gebruikt na de maaltijd), en voor "aan tafel" of en kerriedtbare, wat de Belgische versie is van de Turkse kebab.

Het woord is waarschijnlijk in het Engels gekomen van de Fransen, waarschijnlijk Franstalige Afrikanen, die kebabs maakten en ze vervolgens exporteerden naar de Engelstalige gemeenschap in de Amerika's als goedkope slavernij voor de Europeanen, of later, als onderdeel van hun exporttarief naar de kolonies en later de Tweede Wereldoorlog .

Het woord is waarschijnlijk in het Engels gekomen van de Fransen, waarschijnlijk Franstalige Afrikanen, die kebabs maakten en ze vervolgens exporteerden naar de Engelstalige gemeenschap in het Caribisch gebied, West-Afrika, Australië en andere plaatsen, mogelijk ook naar de Verenigde Staten.

Het gerecht dat aanvankelijk kahi werd genoemd, kreeg een andere Arabische naam, blijkbaar voor het vlees: Bi' ammon, wat "bloedvrij spul" betekent. Dit werd vervolgens gebruikt in de Verenigde Staten, door degenen die zich in de Verenigde Staten bevonden, of het meenamen naar Europa.

Tijdens de mideeënperiode heeft iemand waarschijnlijk het gehemelte iets te veel gespannen en zo het woord "Physically I don't think so," en vandaar het woord " antropologie" in de Amerikaanse Engelse taal geïntroduceerd in de uitdrukking "akhir watan". Dit is niet de eerste keer dat zo slim met woorden wordt gegoocheld.

De term amon is waarschijnlijk afgeleid van de Indische uitdrukking "ameli" (rood) en het Engelse woord "fat". Dit verklaart wellicht waarom er zo'n brede verwarring bestaat over de bronnen van de naam. Verder is het Latijnse woord fratau een ander verwarrend woord. Dit woord komt van het Oud-Italiaanse woord "fattuette", dat vandaag niet bepaald een begrip is. De Fransen hebben het slim "een vette ui" genoemd om het gerecht van aubergine, bloemkool, raap, champignon en bloemkool te beschrijven; elementen die voor de volkeren van het Afrikaanse continent onbekend waren.

Vandaag de dag is dit gerecht een populair gerecht voor soepen, stoofschotels, salades, sandwiches, het hoofdgerecht en voor barbecues. Dit gerecht kan op verschillende manieren worden bereid. Maar omdat dit gerecht gemakkelijk te bereiden is en meer dan een week houdbaar is, is het over de hele wereld een veelgebruikt menu-item. Dit gerecht kan worden bereid door de groenten en het vlees te koken of te stomen en er vervolgens een kruidenmengsel aan toe te voegen.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende recepten voor dit gerecht beschikbaar en is het in veel populaire restaurants en menu's opgenomen. Het is ook opgenomen in bijgerechten, samen met geroosterde knoflook, Indiase specerijen, dipsauzen, vlees en parmezaanse kaas. Het knelpunt is zonder meer het aantal calorieën, aangezien dit gerecht normaliter meer vet, natrium en calorieën bevat dan andere gerechten. In dit essay proberen we daarom de vetgrammen en het natrium laag te houden, en houden we het bij boter, olie, azijn, reuzel, tomatensaus, room, vlees, salade en kaas die een evenwichtige maaltijd vormen, in plaats van gerechten te kiezen die veel calorieën en vet kunnen bevatten.  De Ballenkoning

Als u echter een nieuwkomer bent in dit gerecht, is het altijd een goed idee om de voedingsinformatie van de verschillende gerechten te bekijken. Dit zal u een idee geven over hoeveel natrium, vet en suiker er in het gerecht zit voordat u het daadwerkelijk gaat consumeren. Dus, ook al staat Thais eten bekend om de pittigheid van zijn gerechten, het heeft nog steeds lage hoeveelheden calorieën en verzadigde vetten.

Een andere belangrijke vraag die mensen misschien graag willen weten is de houdbaarheid van dit product. Helaas zijn we met deze vraag al een eind op weg. Want veel koks, waaronder degenen die hebben meegedaan aan de TV-show "Survivor", hebben de gebottelde overlevingspakketten aangehaald als nuttig bij het voeden van de darmversterkingen tegen de uitdagingen van het spel. Het andere advies omvat één bepaald ingrediënt dat bijzonder nuttig zou zijn in de strijd tegen wrede woestijnachtige omstandigheden. Deze specifieke stof staat bekend als taurine. Dit ingrediënt wordt in de eindproducten van de show gestrooid om de deelnemers een extra stimulans te geven. Klinkt dat antwoord bekend? Nou, als je het nog niet geraden had, het antwoord is eigenlijk bosbessen.

Oké, bosbessen zijn misschien een ongewone keuze om in het eindproduct van de show te verwerken. Maar dat betekent echt niet dat het iets is dat je moet kiezen in plaats van andere heerlijk smakende en gezonde opties. In feite zijn bosbessen zeer rijk aan antioxidanten, wat een van de manieren is waarop ze in topvorm blijven ondanks het feit dat ze niet het langste seizoen hebben. In feite hebben veel professionele koks de superieure kwaliteit aangeprezen van de wetenschap dat ze putten uit de goedheid van de natuur zelf.

Van de serene schoonheid van bosbessen tot het toppunt van perfectie waarmee ze smaken, zijn wilde bosbessen zeker het ontdekken waard.