verschillende soorten kaas op snijplank - rookkaas stockfoto's en -beelden

Wat zijn de voordelen van het zelf koken van gerookte kaas?

Sneller – In plaats van te wachten tot de kaas het pekelproces heeft doorlopen (als je de kaas lang probeert te verkopen zul je moeten wachten), kun je hem veel sneller verkopen. Dit betekent dat u sneller geld in uw zak kunt krijgen. U weet in ieder geval dat de kaas speciaal voor u is gemaakt en dat hij veilig is om te eten.

Betere smaak – Een van de grootste voordelen van het maken van je eigen gerookte kaas is dat de plakjes allerlei soorten helderder zullen zijn. Over het algemeen geldt dat hoe donkerder de kaas, hoe rijker de kaas zal zijn en dit is waar u naar streeft als u het gaat verkopen als een premium product.

Verser – Als u kaas verkoopt die bedoeld is als premiummerk, zult u hem waarschijnlijk veel verser verkopen dan wanneer u hem in bulk zou verkopen. Dit betekent dat de kaas in de piek van zijn versheid zal zijn en u zult geld besparen op een pak van 200 stuks kaas.

Eenvoudige manier – Als u alleen een verscheidenheid aan kaas in verschillende vormen verkoopt, dan is een productiefaciliteit met alle nodige voorzieningen nodig. Als u iets verkoopt dat alleen als bijgerecht wordt aangeboden, kunt u het zelf doen als u over de juiste apparatuur beschikt.

 

Hoe bereid je je rookkaas voor?

De gemakkelijkste manier om uw rookkazen in hun rauwste staat te bereiden is door gebruik te maken van een rookoven/wals of een soort trommel. Het zou kunnen blijken dat u in staat zult zijn om een beetje van dit op uw eigen te doen zonder een rookoven/roller, maar hoe kleiner u het wilt bereiden, hoe meer uw productie zal kosten.

Het is veel gemakkelijker voor u om de gerookte stukken zelf te produceren zodat ze allemaal hetzelfde zullen zijn en als ze u bevallen, kunt u weliswaar uw eigen gerookte kaas bestellen.

U zou ook een kleine kleinschalige verhuizers kunnen krijgen die u dit voor hen laten doen als u er niet erg goed in bent. Zij zouden uw kleine partijen van uw opbrengst moeten kunnen behandelen en het zou hen enkel een weinig tijd moeten vergen.

Een heel goede plek om je gegalvaniseerde stalen bak voor je geplette tomaten te kopen is de grote winkel aan de overkant van de straat van Corning. Ze waren slechts $50 maar erquently zijn weggestopt in abreaking ijs leveren echt ruime bevroren opslag. Deze zijn perfect voor het invriezen van alles en zal ervoor zorgen dat u in staat bent om uw producten vers en veilig.

Vergeet niet dat u zult willen uw bakken lijn omhoog en ook de tijd dat u ze koken in een langzame frituurpan op dezelfde temperatuur die u zal worden met behulp van uw rook voor te maken. Een andere goede tip is om te gaan met de grootste secundaire grootte snelvriezer, omdat het is gemakkelijk voor je hoofd te vergeten en je zult natuurlijk meer ruimte nodig voor het in uw productieruimte.

U wilt in staat zijn om gemakkelijk te scheiden de gekneusde dingen van de verse dingen en dit zal echt een grote wegversperring voor u, vooral als u uw eigen kookruimte. Bovendien zult u echt weg willen zijn om aan de mensen te laten zien wat er gaande is. Het is het Pascha voor zondagconstructing en het tonen.

In de meeste smallendale als elke vorm van ketelsoperated volgorde voorraad faciliteit moet worden gebruikt. Daar moet u aan denken tijdens uw selectie van welk bedrijf u zult gebruiken. Aan de lage kant van de markt zijn er verschillende bedrijven die u zullen voorzien van het beste gezelschap in uw omgeving. U wilt niet dat een van uw blenders voor uw pijpleiding staat.

Maar een goede vuistregel is om te gaan met de geldmachine fabrikant die in staat zal zijn om te leveren voor een eerlijk tarief. Tasty Enterprises en Young associate zijn beide echt goede bedrijven.

Tenslotte, een goede manier om te laten zien hoe premium geprijsd u bent is om te gaan met het bedrijf dat zal bieden hun stenen worden gekrijt uit of geveegd van de bodem. U wilt precies dezelfde soort oppervlak.

Zoals u kunt zien, is er zo'n groot verschil met het doen van het zelf en het inhuren van een bedrijf dat het ultieme maximum dat u zal geven voor de minimale hoeveelheid geld uit je zak.