Wij zijn al 28 jaar gevestigd in Alabang en u zult het met mij eens zijn dat de verse broodjes trend al jaren het gesprek van de dag is in Breda. Wij leveren de in Breda gevestigde Alabang verse broodjes die net als normale broodjes met kwaliteit ingrediënten en smaak te maken. Wij zijn er trots op dat wij niet alleen broodjes van goede kwaliteit leveren, maar ook een goede service. Als u een blik werpt op het brede assortiment van beschikbare sandwiches, zult u een grote verscheidenheid aan smaak en een hoge machinne lijn zien. Elk van onze sandwiches wordt vers, warm en knapperig geserveerd, en heeft huisgemaakt brood om mee te nemen. We zijn ook multi purpose, waar ieder van ons een passie heeft voor modellen, vrouwen en auto's (vandaar de naam van een van onze filialen – apen BMW).

We hebben ook een breed scala aan broodjes bereid voor elke beller in de verkoop. Mijn favoriet van de partij is de Spicy Mild Steel gesneden hamburger. Het is echt goed, snijd het in kleine hoopjes, ongeveer 20, en neem een hap. Het is super pittig, echt heet, en goed bereid! Probeer het uit, het is anders, andere levering, andere smaak. Zoals de meeste van mijn vrienden en collega's, zou ik deze zeker aanraden. En natuurlijk ik dure baan!

We hebben ook een breed assortiment van belegde broodjes, zodat je in de meeste gevallen een keuze hebt uit de bestelde broodjes, van gestapeld tot dun, rek tot betaalbaar, etc. Ik merk dat je soms verschillende klanten vindt die mij de bestelling geven voor één en een ander die er twee wil.

Ook kun je op één plek allerlei soorten broodjes bestellen. Als je wat broodjes of gewone sandwiches gaat afgeven bij een winkel in de buurt, waarom bestel je dan niet allebei onbeperkt broodjes bij verschillende winkels op dezelfde dag? Soms zullen ze het moeten opdienen, anders is het brood voor uw favoriete keuze op! Nu kunt u uw budget kiezen! Ik zal maar zeggen dat ik mijn laatste zonnebril, 2 paar herenschoenen, 4 paar schoenen en nog eens 3 paar zonnebrillen heb gekocht, allemaal bij dezelfde buurtwinkel bijna in dezelfde buurt.

Onze winkel was rustig de andere partijen Y FL Resorts, en de winkel was rustig. Voor ons, was het OK. Ziet u, de meeste van onze klanten, zoals onze in Breda gevestigde klanten in Alabang, komen van buiten de Resorts en komen naar onze winkels als het rustig is, of als het verkeer erg slecht is. Hoewel we al heel lang in deze business zitten, herinner ik me dat het een keer echt druk was! We hadden de hele dag 6 klanten, en om ongeveer 15.00 uur sloten we. Maar omdat we multi tasked zijn, en veel verschillende dingen willen uitproberen, voor verschillende tijdstippen van de dag, proberen we altijd een kleine toonbank te bouwen bij de balie waar we de klanten eerst wat basis dingen laten invullen. Bijvoorbeeld vliegtickets, pinpassen, cheques, alles wat voor de andere partij van groot nut kan zijn, wordt daar neergelegd. Ik denk dat dit een geweldig concept is, dat zeker een glimlach op hun gezicht zal toveren. Dus laten we zeggen, "OK! klaar, ga, krijg 'em." Als je weet dat iemand er interesse in heeft, vraag hem dan een aanvraag in te vullen.

Laat me je ook een advies geven, nog voor je dit gelezen hebt. Wees moedig, wees niet bang om fouten te maken, en stel u altijd open voor mislukkingen. Je moet ervan leren, en je bent een veel beter mens, en een stuk slimmer, als je fouten hebt gemaakt.

Zorg er gerust voor dat je terugkrijgt wat je betaald hebt. Ons beleid is om de winkel om 17.15 uur te sluiten, zodat we over een half uur bij – je raadt het al – het winkelhuis kunnen zijn. Daarom beloven wij zo'n openingstijd! In elk geval dat wij zonder openingstijd waren, zal de menigte er zijn, klaar, bereid en in staat om iets van ons te kopen. Te bedenken, waarom deze klanten na 17.15 uur nooit de weg naar onze winkel zouden weten te vinden, was het mij niet waard commentaar te geven. We kunnen misschien niet zo lang open zijn, maar we proberen de 6 uur per dag zo veel mogelijk te halen. Of toch bijna, als alle klanten een uur vroeger nog niet in onze winkels zijn, zullen wij ook proberen later open te kunnen gaan.

Wie wil er nu over de goedkoopste broodjes praten, vraagt u! Nou, wij niet!